duminică, 22 noiembrie 2009

Imagineaza-ti ca intr-o dimineata te-ai trezi cu o putere paranormala. De exemplu, ca intr-o dimineata ai realiza ca poti sa vezi viitorul sau sa citesti ganduri. Ce ai face? Te-ai gandi cum te ajuta pe tine chestia asta sau cum ii ajuta pe cei din jurul tau? Punem pariu, ca cel putin jumatate dintre voi v-ati gandi la propria persoana inainte sa va ganditi la cei dragi? Punem pariu ca oricat de mult iubesti pe cineva, doar pentru putini ti-ai sacrifica tu fericirea? Punem pariu ca raspunsul la aceste intrebari este nu?

Imagineaza-ti ca intr-o dimineata te trezesti si realizezi ca tu nu ai sentimente. Realizezi ca tu nu poti sa simti durerea pe care ar trebui sa o simti cant te desparti de un suflet drag, realizezi ca nu poti sa simti fericirea, pentru ca pentru tine tot ce te inconjoara iti este indiferent. Dupa aceasta, realizezi ca iubirea pentru tine nu exista. Pentru tine iubirea este ceva abstract, ceva inexistent, ceva prezent doar in filme, povesti si mai stiu eu ce. Imagineaza-ti ca inaintea unui examen sau a unui test important tu nu simti nici cea mai vaga emotie, nimic... Imagineaza-ti ca oricat de trista ar fi situatia tu ai putea sa zambesti sa razi. Crezi ca situatia ta ar fi mai fericita sau ca ai lua-o razna din cauza acestei lipse de sentimente? Cum ar fi ca - eh bine, sa mai simti ceva - dar acel lucru sa fie vesnic o nesiguranta mocnita care sa nu iti mai dea nici o speranta spre acea vaga fericire pe care o simtim toti.

OAMENII NU STIU CE ESTE AIA FERICIRE.
OAMENII CUNOSC PREA PUTIN, SIMT ORICUM, CHIAR DACA SIMT, PREA PUTIN.

Gandeste-te ca intro zi totul o sa se termine. Daca nu pentru toata lumea, doar pentru tine. Totul are un sfarsit. Chiar crezi ca poti trai acelasi lucru lipsit de sens la nesfarsit? Da. Viata este un lucru fara sens. Trebuie sa ii dai un sens...

Niciun comentariu: